15 Aralık 2011 Perşembe

İnci Sözlük erişime engellendi



Site erişime engellendi, fakat şu an yazarlardan bazıları hala İnci Sözlük'e ulaşabiliyor.


İnternet fenomeni olmaya başlayan İnci Sözlük'ün erişime engellenmesi sosyal medyada şok etkisi yarattı.

İnci Sözlük admini Serkan İnci'nin konu hakkında açıklaması


engel muhtemelen yeni hizmete sokulmasından dolayı bazıları ekranı görememekte. akıllarda cumhurbaşkanına daha geçen gün sorduğumuz soru var, verilen cevap var. uygulama sizin neyinizi engelledi, ne değişti diye cevap vermişti. işte ortaya çıkan sonuç malum.


on binlerce insan taksimde yürürken haykırıyorduk, zevklerimize karışmayın diye yırtınıyorduk, tercihlerimize dokunmayın diye çığırıyorduk. ortaya çıkan sonuç malum. bir devlet hiç mi vatandaşlarının arzularını dinlemez? isteklerini görmezden gelip ignore eder.


ama biliyorsunuz beyler, biz inci sözlük yazarları hakkımızı kolay kolay yerde bırakmayız. mücadeleyi severiz, ziyaretleri severiz. tib bize neden olduğunu dahi ulaştırmadığı bu engelleme kararını geri almak zorunda kalacaktır. çünkü hiçbir hukuki dayanağı ve izahı yoktur. bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.


gırtlağımıza kadar sarıldılar, pankartlarımızı dahi sansürledir, nefes almak için ne yapmamız gerekiyor? kamuoyu ne kadar unutkan...


TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

İnci Sözlük kullanıcıları Sözlüğün mahkeme kararıyla erişime engellemesi sonrasında Twitter ve Facebook gibi sitelerde tepkilerini göstermeye başladılar.


Siteye erişmek için http://ccc.incisozluk.cc/ adresinden giriş yapmanız yeterli.


Göktuğ Derin

Share on :

2 yorum:

Adsız dedi ki...

avukatımız yok ya ondan böyle oluyor.

MoonShield dedi ki...

Serkan İnci'nin verdiği röpörtajlardan birinde görmüştüm yanlış değilsem modların içinde mesleği avukatlık olanda var...

Yorum Gönder

 
© Copyright Ulusal Haber 2011